Donderdagmiddag 21 november 2019, van 12.15-18.00 uur

Theater De Kom
Stadsplein 6
3431 LZ Nieuwegein

Op het Festival Gelukkig Gezond  houden het kennisplatform Utrecht Sociaal (kUS) en de Health Hub een themabijeenkomst over actuele inzichten en ontwikkelingen op het gebied van preventie in de jeugdsector.

De bijeenkomst opent met enkele korte inhoudelijke introducties met een perspectief-wisseling vanuit onderzoek, professie, jongeren en ouders. Aansluitend volgt een pittige gedachtewisseling over de essentie van de transformatie in de zorg voor de jeugd en de rol van preventie hierin. Daarna kunnen deelnemers in twee rondes meedoen met een van de in totaal twintig workshops. De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Het plenaire deel vindt plaats met medewerking van GGD regio Utrecht, Gemeente Utrecht, Gon Mavis van Contour de Twern, Femke Kaulingfreks, lector Jeugd en Samenleving InHolland en Nely Schieffers, regio-ambassadeur cliëntparticipatie OZJ Utrecht en Flevoland onder leiding van inhoudelijk moderator Rutger Hageraats, directeur Transformatie van het NJI van het Nederlands Jeugd Instituut.

De bijeenkomst is bestemd voor professionals uit de jeugdsector, beleidsmakers, bestuurders, wethouders, ervaringsdeskundigen, docenten en studenten.

Delen.

Reacties zijn uitgeschakeld.