Maandag 31 oktober 2022, van 13:00 tot 16:30 uur
Huis voor de Provincie Utrecht
Archimedeslaan 6
3584 BA Utrecht

Op maandagmiddag 31 oktober 2022 lanceert de Staat van Utrecht in het Provinciehuis haar jaarlijkse special. De special is een digitaal magazine met dit jaar de focus op het onderwerp ‘65+ in de provincie Utrecht in 2040’. De Staat van Utrecht verzamelt data en inzichten over het woon- werk- en leefklimaat in de 26 gemeenten in de provincie Utrecht. De special is ontwikkeld in samenwerking met de Taskforce Wonen, Welzijn en Zorg Ouderen 2040, een initiatief van het kennisplatform Utrecht Sociaal Domein (kUS). W

Thema
Het thema dit jaar is 65+ in de provincie Utrecht in 2040. Hoe spelen we in op het toenemend aantal 65-plussers in onze samenleving, welke dilemma’s komen we tegen en welke maatschappelijke impact kunnen we verwachten? Zowel de huidige stand van zaken als prognoses komen aan bod.

Hybride evenement
Op deze conferentie deelt een aantal sprekers hun gedachten hierover met u. Naderhand gaat het gezelschap in kleinere sessies uit elkaar, om verder in gesprek te gaan over hoe we de uitdagingen op het gebied van wonen, welzijn en zorg het hoofd kunnen bieden. Het plenaire deel van de bijeenkomst is ook via een livestream te volgen.

In september volgt meer informatie over het programma en aanmelding.

Delen.

Reacties zijn uitgeschakeld.