Maandag 30 mei 2022, van 13.30 tot 17.00 uur

Huis voor de Provincie
Archimedeslaan 6
3584 BA Utrecht

Jaarlijks moeten er in onze provincie zo’n 10.000 woningen bij komen om het oplopende woningtekort tegen te gaan. Woningen die snel gebouwd kunnen worden, prettig zijn om in te wonen, goed zijn voor de planeet en ook nog eens betaalbaar. Maar in hoeverre zijn al deze voorwaarden verenigbaar? Wie dekt de kosten van al die betaalbare woningen? Hoe verhouden hoogbouw, verdichting en leefbaarheid zich tot elkaar? Deze uitdagingen vragen om samenwerking en planvorming met alle partijen die zich met woningbouw bezighouden. De woningbouwplannen van het nieuwe kabinet geven hier een belangrijke impuls aan.

Programma

Het programma voorziet in diverse bijdragen van sprekers uit de wereld van wonen en leefbaarheid, zoals Chris Kuijpers, directeur-generaal Volkshuisvesting Ministerie van Binnenlandse Zaken, Ellen van Bueren, hoogleraar Urban Development Management TU Delft en Reimar von Meding algemeen directeur KAW. Daarnaast is er een aantal rondes workshops. De bijeenkomst wordt besloten met een paneldiscussie.

  • Bekijk hier het gehele programma.
  • Kruis op dit formulier de twee workshops aan die u wilt bijwonen. En een derde als reserve, voor het geval de workshop van uw keuze vol zit. Dus wees er snel bij. Want vol is vol.
Delen.

Reacties zijn uitgeschakeld.