Donderdag 27 januari 2022 van 15:00 – 17:00 uur
Deze bijeenkomst wordt online gehouden

Een webinar in het kader van het provinciale programma Versnelling Woningbouwover nieuwe initiatieven, die kunnen bijdragen aan het bevorderen van de doorstroming van 50-plussers op de woningmarkt. Verschillende experts gaan in dat kader met elkaar in gesprek over de wijze waarop de doorstroming op de woningmarkt kan worden bevorderd. Aan het einde van de bijeenkomst vindt de prijsuitreiking plaats van de Challenge Doorstroming.

Deze is in de zomer van dit jaar georganiseerd door de provincie Utrecht en 16 samenwerkende gemeenten uit de regio Utrecht. In dat kader werden partijen uitgedaagd om initiatieven in te dienen die 50-plussers stimuleren te verhuizen. Voor deze Challenge zijn 25 inzendingen ontvangen. Negen daarvan zijn geselecteerd voor de finale en zullen tijdens het webinar een korte pitch geven. Gedeputeerde Rob van Muilekom is voorzitter van de jury en maakt uiteindelijk de winnaar bekend.

Meer informatie over de Challenge Doorstroming kunt u vinden op deze website.

  • Het webinar zal via een livestream online te volgen zijn. Heeft u interesse? Klik dan op dit kalenderverzoek. In januari ontvangt u het definitieve programma.
Delen.

Reacties zijn uitgeschakeld.