De Algemene Ledenvergadering van VNG Utrecht heeft in haar vergadering tijdens het Najaarscongres van vrijdag 23 november 2018 ingestemd met de benoeming van Juliette de Graaf en Maarten van Dijk tot lid van het dagelijks bestuur.

Juliette de Graaf

Na de gemeenteraadsverkiezingen waren er in het afdelingsbestuur twee vacatures voor raadsleden ontstaan omdat Hugo van Amerongen (raadslid Lopik, VVD) vrijwillig terugtrad als bestuurslid en Rick Beukers (raadslid Bunschoten, VVD) tot wethouder van Bunschoten is benoemd. 

In de nieuwsbrieven van juli en augustus 2018 is een oproep gedaan te solliciteren naar de vacatures voor de posities van raadsleden. Ook werden de vacatures bekend gemaakt op de site van de afdeling. Op aanbeveling van de sollicitatiecommissie die met een aantal kandidaten gesprekken heeft gevoerd, heeft het bestuur besloten Juliette de Graaf en Maarten van Dijk voor te dragen voor benoeming tot bestuurslid.

Juliette de Graaf is 21 jaar en sinds 2018 gemeenteraadslid in Bunschoten namens de VVD. Zij studeert Psychologie aan de Open Universiteit en volgt de opleiding ‘Maatschappelijk werk en dienstverlening’ aan de Hogeschool Utrecht.

Maarten van Dijk

Maarten van Dijk is 38 jaar en werd in 2014 gemeenteraadslid in Stichtse Vecht namens de PvdA. Hij is fractievoorzitter en werd na de verkiezingen dit jaar ook tot voorzitter van de Auditcommissie benoemd. Van 2003 tot en met 2010 was hij raadslid in Maarssen. Vanaf 2003 werkt hij bij de gemeente Amsterdam; vanaf 2015 als Business Controller bij de Directie Subsidies, daarvoor had hij functies op het terrein van control bij de Dienst Werk en Inkomen en HRM bij de Bestuursdienst en Stadsdeel Zuidoost.

  • Klik hier voor het concept-verslag van de Algemene Ledenvergadering van 23 november 2018 in Renswoude.
Delen.

Reacties zijn uitgeschakeld.