Wijk bij Duurstede is gastgemeente van het Najaarscongres van de VNG Utrecht, dat wordt gehouden op vrijdag 17 november 2023. In een videoboodschap heet burgemeester Iris Meerts alle bestuurders in de provincie Utrecht van harte welkom en roept hen op zich aan te melden voor het congres.

Het Najaarscongres kent dit jaar een wat andere opzet. Er is meer tijd voor het gesprek met de directie en de leden van het bestuur, de commissies en colleges van de VNG. Er is ook tijd voor een rondje langs de Utrechtse gemeenten.
Het tweede deel is een rondetafelgesprek met bijzondere gasten die een aantal interessante onderwerpen zullen bespreken. De gemeente Wijk bij Duurstede bereidt tot slot een aantrekkelijk middagprogramma voor.

Inschrijven

    Hieronder kunt u zich inschrijven voor het Najaarscongres 2023 van de VNG Utrecht in Wijk bij Duurstede. Inschrijven is mogelijk tot vrijdag 10 november aanstaande.

    Voor het Najaarscongres 2023 zijn uitgenodigd: de burgemeesters, wethouders, gemeentesecretarissen, raadsleden en griffiers van de 26 Utrechtse gemeenten, alle leden van Provinciale Staten, de leden van het college van Gedeputeerde Staten, de provinciesecretaris en de statengriffier alsmede de leden van de dagelijkse besturen van de waterschappen.

    Heeft u zich ingeschreven en bent u onverhoopt toch verhinderd? Dan verzoeken wij u vriendelijk dit zo snel mogelijk en in ieder geval een week voor aanvang van de bijeenkomst aan ons door te geven ter voorkoming van onnodige uitgaven. Dat kan via secretariaat@vngutrecht.nl.    Delen.

    Reacties zijn uitgeschakeld.