We staan inmiddels aan de vooravond van een bijzondere kerstperiode en jaarwisseling. De feestdagen zullen deze keer heel wat minder feestelijk zijn, omdat we elkaar – zoals zo vaak de afgelopen maanden – vooral op afstand het beste zullen moeten wensen.

Het vormt in die zin een passend sluitstuk van een jaar dat professioneel én persoonlijk toch al op vrijwel alle fronten afweek van wat we in de loop der tijd als volstrekt normaal zijn gaan zien. Een jaar dat velen van ons naast onrust, verdriet en persoonlijke zorgen ook de nodige bestuurlijke uitdagingen heeft gebracht.

Hopelijk blijkt in het nieuwe jaar dat daarin ook meteen de grootste winst van deze ellendige coronacrisis verscholen zit: dat we met elkaar weer wat meer gaan waarderen wat we normaal gesproken allemaal hebben, mogen en kunnen in dit welvarende, goed bestuurde Nederland.

Wij hopen dan ook dat 2021 u heel veel nieuw elan gaat opleveren om ons land, onze provincie en uw gemeente nog beter en mooier te maken. Hou vol. Blijf gezond. Opdat we u volgend jaar eindelijk weer persoonlijk kunnen begroeten!

Bestuur, secretariaat en webredactie VNG Utrecht

P.S. Het secretariaat van de VNG Utrecht is gesloten van vrijdag 18 december 2020 tot maandag 4 januari 2021.

Delen.

Reacties zijn uitgeschakeld.