Donderdag 7 april 2022 vond in het Huis voor de provincie Utrecht de tweede editie plaats van de Utrechtse informatiemarkt ‘Besturen doe je samen’. De markt, georganiseerd door de provincie Utrecht en de VNG Utrecht, bood gemeenteraadsleden een unieke kans om binnen enkele uren geïnformeerd te worden over een groot aantal beleidsthema’s, die voor gemeenten van cruciaal belang zijn.

Tijdens de informatiemarkt konden bezoekers de meest uiteenlopende informatie over Utrechtse beleidsthema’s en organisaties verkrijgen. Daarnaast konden op meerdere locaties in het Provinciehuis presentaties worden bijgewoond of een videovoorstelling worden bekeken.

Hieronder vindt u een beeldimpressie van de bijeenkomst. U kunt inmiddels ook een bezoek brengen aan onze digitale informatiemarkt. Voor deze markt is dezelfde thematische verdeling aangehouden als op de fysieke markt. De inhoud is verzorgd door de exposanten zelf en zal periodiek worden aangevuld en/of geactualiseerd.

Wilt u zelf een ‘kraampje’ op de digitale informatiemarkt? Neem dan contact op met de VNG Utrecht via webredactie@vngutrecht.nl, onder vermelding van Digitale Informatiemarkt.

Delen.

Reacties zijn uitgeschakeld.