Voorjaarscongres 2019

De VNG Utrecht houdt haar Voorjaarscongres op vrijdag 24 mei 2019. Congreslocatie is Fort Honswijk. Houten treedt op als gastgemeente.

Het voornemen was om de leden van het nieuwe college van Gedeputeerde Staten en de nieuwe commissaris van de Koning tijdens het voorjaarscongres een podium te bieden om hun bestuursprogramma 2019 – 2023 toe te lichten. Gelet op de ontwikkelingen in het formatieproces is er op 24 mei geen nieuw college van Gedeputeerde Staten. Het programma voor het congres is daarom enigszins aangepast. Hans Oosters, commissaris van de Koning, deelt in dat kader graag zijn eerste ervaringen als commissaris van de Koning in de provincie Utrecht met u. Daarnaast vindt er een presentatie plaats van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, waar Fort Honswijk onderdeel van uitmaakt, en worden de ruimtelijke ontwikkelingen in de regio besproken.

Kies in de navigatiekolom een rubriek voor meer informatie en uw inschrijving. Deelname is gratis. Bij inschrijving wel het dringende verzoek om, indien u onverhoopt toch verhinderd bent, dit uiterlijk twee dagen voor aanvang van het congres bij ons te melden. Dit kan via secretariaat@vngutrecht.nl.