Oudewater is gastgemeente van de Voorjaarsbijeenkomst van de VNG Utrecht, die wordt gehouden op vrijdag 31 mei 2024. In een videoboodschap heet burgemeester Danny de Vries alle bestuurders in de provincie Utrecht van harte welkom en roept hen op zich aan te melden voor de bijeenkomst.

“Vertrouwen in de waagschaal” luidt de titel van de voorjaarsbijeenkomst. Opnieuw staat het vertrouwen van de samenleving in het openbaar bestuur centraal, maar dan in relatie tot participatie en communicatie. Een belangrijk thema, vindt burgemeester De Vries.

Behalve als gastgemeente is Oudewater ook nauw betrokken bij het programma van de Voorjaarsbijeenkomst. Zo is burgemeester de Vries een van de deelnemers aan het rondetafegesprek over vertrouwen.

Daarnaast verzorgt Oudewater een aantrekkelijk middagprogramma, waarin diverse facetten van Natuurlijk, Historisch en Kleurrijk Oudewater centraal staan. Het college van B&W zal u hoogstpersoonlijk rondleiden door de oudste stad van het Groene Hart.

Komt u ook?

 

 

 

 

 

  Registratieformulier

  Hieronder kunt u zich inschrijven voor de Voorjaarsbijeenkomst 2024 van de VNG Utrecht in Oudewater. Inschrijven is mogelijk tot en met donderdag 23 mei aanstaande.

  Voor de Voorjaarsbijeenkomst 2024 zijn uitgenodigd: de burgemeesters, wethouders, gemeentesecretarissen, raadsleden en griffiers van de 26 Utrechtse gemeenten, leden van Provinciale Staten, leden van het college van Gedeputeerde Staten, de provinciesecretaris en de statengriffier alsmede leden van de dagelijkse besturen van de waterschappen.

  Heeft u zich ingeschreven en bent u onverhoopt toch verhinderd? Dan verzoeken wij u vriendelijk dit zo snel mogelijk en in ieder geval een week voor aanvang van de bijeenkomst aan ons door te geven ter voorkoming van onnodige uitgaven. Dat kan via secretariaat@vngutrecht.nl.  Delen.

  Reacties zijn uitgeschakeld.