Toon 1 van 3

Marieke Overduin

Het Netwerk Utrecht Zorg Ouderen (NUZO) verdient meer bekendheid bij gemeenten. “Het NUZO heeft inmiddels zoveel kennis en ervaring opgedaan, dat het echt een gemiste kans is als gemeenten daar geen gebruik van zouden maken.”

Aldus wethouder Marieke Overduin van Veenendaal, die namens de VNG afdeling Utrecht zitting neemt in de NUZO-raad. Zij is donderdag 30 november 2017 een van de sprekers op de netwerkbijeenkomst ‘Oog voor Ouderen’, georganiseerd door het NUZO en de VNG afdeling Utrecht. Deelnemers worden bij die gelegenheid bijgepraat over actuele ontwikkelingen in de ouderenzorg. Die informatie kunnen zij vervolgens weer benutten als input voor de lokale verkiezingsprogramma’s en coalitieakkoorden.

Overduin beveelt gemeenten van harte aan zich hiervoor in te schrijven. “Het is een unieke gelegenheid om kennis op te doen over innovaties in de ouderenzorg, te ontdekken welke samenwerkingsverbanden er allemaal zijn op dit gebied, maar ook om simpelweg over de schutting te kijken: gluren bij de buren. Wat gebeurt er allemaal bij andere gemeenten op dit terrein? En wat kan daarvan worden geleerd?”

Toon 1 van 3
Delen.

Reacties zijn uitgeschakeld.