Jorrit-Jan Eijbersen verruilt het wethouderschap van Bunnik voor dat van Gooise Meren, de gemeente die in 216 is ontstaan uit een fusie van Bussum, Naarden en Muiden.

In de opvolging van wethouder Eijbersen wordt zo spoedig mogelijk voorzien, zo laat de gemeente Bunnik websie weten. De VNG Utrecht op haar beurt moet eveneens op zoek naar een opvolger. Omdat Eijbersen naar Noord-Holland vertrekt, zal hij namelijk ook zijn bestuurszetel bij de VNG Utrecht moeten opgeven.

In een reactie op de website van Bunnik stelt Eijbersen: “Ik ben geweldig dankbaar voor de tijd als wethouder in Bunnik. Het heeft me in staat gesteld om altijd en met iedereen in contact te komen en samen te werken aan de toekomst van inwoners en ondernemers in onze gemeente en in de regio. De mensen die mij kennen weten dat voor mij alles draait om beweging. Of het nou gaat over sport of onderwijs, jongeren en ouderen, mobiliteit of werk. In beweging zijn is goed voor iedereen. Deze nieuwe stap betekent voor mij de beweging naar nieuwe uitdagingen, die ik met veel energie tegemoet ga!”

De tweet waarin Eijbersen zijn overstap bekend maakte:

Delen.

Reacties zijn uitgeschakeld.