Marco Vonk is aangetreden als nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur van De Ronde Venen. Hij volgt Ruud Kleijnen op die naar de Groningse gemeente Westerkwartier vertrekt.

Marco Vonk (57) werkt sinds 2022 bij De Ronde Venen als directeur Organisatie. Daarvoor werkte hij onder andere als trainer, organisatieadviseur en interimmanager in zowel het bedrijfsleven als bij de overheid. Voor zijn komst naar De Ronde Venen werkte hij sinds 2017 als transitiemanager en later als directeur bij de gemeente Roosendaal.

Burgemeester Maarten Divendal is blij met de opvolger van Kleijnen. “De gemeentesecretaris is als algemeen directeur het hoofd van de ambtelijke organisatie en de spil tussen organisatie en college van B en W. Het gaat om een belangrijke functie en als college hebben we alle vertrouwen dat we met Marco deze functie goed hebben ingevuld.’”

Marco Vonk heeft veel zin om in zijn nieuwe functie van start te gaan. “De Ronde Venen heeft de ambitie om samen met alle inwoners en ondernemers te werken aan een gemeente waar het goed wonen, leven, werken en recreëren is. Als gemeentesecretaris/algemeen directeur kijk ik ernaar uit om daaraan volop mee te werken.”

Delen.

Reacties zijn uitgeschakeld.