André Lokhorst wordt de nieuwe gemeentesecretaris van Wijk bij Duurstede. Hij begint daar op 1 juli 2024. Lokhorst is nu nog directeur van een bedrijfsadviesbureau. Hij is al jaren politiek actief in de gemeenteraad binnen zijn woonplaats Woudenberg en op regionaal niveau binnen het algemeen bestuur van Waterschap Vallei en Veluwe. 

Als gemeentesecretaris wordt hij de opvolger van Judith de Jonge die sinds november 2023 gemeentesecretaris in Vijfheerenlanden is. Sindsdien wordt de functie waargenomen door Nico van den Bergh.

Burgemeester Iris Meerts. “Het college is blij in André Lokhorst een opvolger te hebben gevonden die met de organisatie verder kan bouwen aan alle maatschappelijke uitdagingen waar de gemeente voor staat. Wij wensen hem alle succes toe in zijn nieuwe functie en we kijken uit naar een goede samenwerking.”

Lokhorst begon als adviseur op een milieuadviesbureau. Eerst enkele jaren bij TAUW en sinds 2003 bij KWA Bedrijfsadviseurs BV in Amersfoort, waar hij sinds 2017 directeur is. Hij is al jaren politiek actief in de gemeenteraad binnen zijn woonplaats Woudenberg en op regionaal niveau binnen het algemeen bestuur van Waterschap Vallei en Veluwe.

Delen.

Reacties zijn uitgeschakeld.