De fractie van Perspectief 21 (P21) heeft Paul Heijmerink voorgedragen als wethouder van Bunnik. Hij volgt per direct Erika Spil op, die wethouder in de gemeente Voorschoten is geworden.

Heijmerink zat van 2006 tot 2017 in de gemeenteraad voor P21. Hij was jarenlang fractievoorzitter, heeft in die functie drie keer een coalitie gevormd (2006, 2010 en 2014) en vervulde twee jaar geleden de rol van informateur. Begin dit jaar werd hij voorzitter van de Adviesraad Sociaal Domein.

“Als Bunniker vind ik het belangrijk dat onze gemeente een stabiel en goed bestuur heeft”, aldus Heijmerink in een verklaring op de gemeentelijke website. “‘Daar werk ik graag aan mee vanuit mijn visie. Ik vind dat voor een leefbare samenleving de verschillen niet te groot moeten zijn en dat respectvol moeten worden omgegaan met de natuur en haar hulpbronnen. Als bestuurder ben ik er voor alle inwoners van de gemeente Bunnik en zie ernaar uit met gemeenteraad en inwoners in gesprek te komen om onze mooie gemeente verder vorm te geven.”

Na zijn voordracht in de raadsvergadering van donderdagavond 16 april is Heijmerink meteen ook benoemd.

 

Delen.

Reacties zijn uitgeschakeld.