Welk raadslid komt ons bestuur versterken? In verband met de benoeming van Maarten van Dijk tot wethouder van de gemeente Stichtse Vecht is in het bestuur van de VNG Utrecht een vacature ontstaan. Daarom zijn we op zoek naar een (bij voorkeur ervaren) raadslid, dat bereid is zich met enthousiasme en betrokkenheid in te zetten voor de afdeling en creatief meedenkt over activiteiten van de afdeling en de uitvoering daarvan.

Het bestuur streeft voor wat betreft zijn samenstelling naar een goede verdeling over gemeenten, politieke partijen, geslacht, leeftijd en spreiding over de provincie. Het is statutair bepaald dat uit eenzelfde gemeente niet meer dan één persoon in het bestuur zitting heeft. Belangstellenden uit de gemeenten De Ronde Venen, Renswoude, Veenendaal, Utrecht, Amersfoort, Wijk bij Duurstede, Woudenberg, Bunnik en Bunschoten hoeven dus niet te reageren.

Wanneer u belangstelling hebt voor deze bestuursfunctie, dan verzoeken wij u uw brief met motivering en c.v. uiterlijk 15 april aanstaande te sturen aan het bestuur ter attentie van p.bannink@vngutrecht.nl.

De kennismakingsgesprekken zullen worden gehouden op vrijdagmiddag 3 mei te Mijdrecht. Er wordt naar gestreefd de benoeming te laten plaatsvinden tijdens de Algemene Ledenvergadering op vrijdagochtend 24 mei aanstaande te Houten.

Delen.

Reacties zijn uitgeschakeld.