Richard Heijdra (42) is benoemd tot gemeentesecretaris/algemeen directeur van de Stichtse Vecht. Hij treedt per 1 juni 2023 in dienst. Heijdra is sinds 2019 gemeentesecretaris van de gemeente Zuidplas.

Het college ziet in Heijdra iemand, die goed is toegerust en gemotiveerd om de organisatie verder te brengen en concrete resultaten te boeken. Op de gemeentelijke website stelt Heijdra blij en vereerd te zijn met zijn benoeming. “Het is een prachtige gemeente met een rijke historie en een mooie toekomst. Ik kijk uit naar de samenwerking met het college en de organisatie en om mij in te zetten voor de inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties in Stichtse Vecht.”

Richard Heijdra heeft ruime werkervaring binnen gemeenten en in de functie van gemeentesecretaris/ algemeen directeur. Voordat hij bij gemeente Zuidplas aan de slag ging was hij onder andere Directeur Strategie en Projecten en eerste loco-secretaris in Krimpenerwaard en daarvoor waarnemend gemeentesecretaris bij gemeente Ouderkerk.

Delen.

Reacties zijn uitgeschakeld.