Simone van der Marck neemt eind april afscheid als gemeentesecretaris van de gemeente Woudenberg. Zij vertrekt daarmee ook uit het bestuur van de VNG Utrecht.

Van der Marck, die 21 jaar werkzaam in Woudenberg was, treedt per 1 mei 2021 aan als directeur domein sociaal bij Meerinzicht, de samenwerking van de gemeenten Ermelo, Harderwijk en Zeewolde.

“Sinds 2000 werk ik met veel voldoening en plezier voor gemeente Woudenberg”, aldus Van der Mark in een brief aan de medewerkers. “Eerst als teamleider maatschappelijke zaken en sectorhoofd samenleving. De laatste twaalf jaar als gemeentesecretaris. Voor mij is nu de tijd gekomen om een volgende stap in mijn loopbaan te maken. Maar ik neem met pijn in mijn hart afscheid van Woudenberg.”

Burgemeester Titia Cnossen bedankt de gemeentesecretaris voor haar grote betrokkenheid en loyaliteit. “Simone van der Marck is een belangrijke schakel tussen bestuur en organisatie. Ze heeft zich al die 21 jaren sterk ingezet voor de gemeente, voor de medewerkers en voor de Woudenbergse samenleving. Ik feliciteer haar van harte met haar nieuwe functie bij Meerinzicht en wens haar daar veel succes en plezier.”

Delen.

Reacties zijn uitgeschakeld.