Met ingang van 6 mei 2019 is Koen van Veen de nieuwe gemeentesecretaris van Soest. De huidige gemeentesecretaris, Age Veenstra, gaat op die dag met pensioen. Veensta is 12 jaar gemeentesecretaris geweest.

Van Veen is sinds november 2010 gemeentesecretaris in Opsterland, daarvoor vervulde hij diezelfde functie in Hattem en Baarle-Nassau.

In de Soester Courant reageerde burgemeester Rob Metz: “Wij zien een goede opvolger van de huidige gemeentesecretaris in Koen van Veen. Een sterke strateeg en zowel voor de organisatie een goede directeur als voor het college een goede politiek- bestuurlijk adviseur. We kijken uit naar zijn komst.”

Ook Koen van Veen werd geciteerd: “Juist als gemeente kunnen we enorm veel tot stand brengen voor en mét onze inwoners, bedrijven en de regio. Daar doen we het uiteindelijk voor. Ik heb er altijd groot plezier in gehad met de ambtelijke collega’s en het bestuur dit verder te ontwikkelen en samen te werken. Het voelt als een gouden kans om nu in Soest mijn ervaring te mogen gaan inzetten. Ik kijk uit naar de samenwerking met het college, de raad en de nieuwe collega’s in Soest!”

Delen.

Reacties zijn uitgeschakeld.