Eveline Schell is in IJsselstein geïnstalleerd als wethouder Sociaal Domein. Schell volgt Bernd Roks op, die is benoemd tot burgemeester van het Brabantse Halderberge. 

Naar haar studie aan de Pabo en aan de Universiteit in Orthopedagogiek was Schell van 2006 tot en met 2011 gemeenteraadslid voor de VVD in Utrecht. Daarbij was ze o.a. woordvoerder op sociale zaken, WMO, jeugdzorg, sport en cultuur. Zij werd eind augustus voorgedragen door de lokale VVD-fractie voor het college van IJsselstein.

Bij die gelegenheid zei ze al zich te realiseren dat ze in een rijdende trein stapte, maar er desondanks veel zin in te hebben. ‘’Ik kijk er naar uit om me in te zetten als bestuurder van onze mooie stad. Hoewel ik geboren ben in Venlo en heb gestudeerd en gewoond in Utrecht voel ik mij hier in IJsselstein al 7 jaar echt thuis.”

Delen.

Reacties zijn uitgeschakeld.