De Economic Board Utrecht is een netwerk van bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden uit de Utrecht Region. De ROM Utrecht Region verbindt ambitieuze, innovatie ondernemers met kennis, met financiering en met toegangspoorten tot andere markten.

Economic Board Utrecht

Binnen EBU werken partijen samen toegewijd  aan een groene, gezonde en slimme toekomst voor de Utrechtse regio waar iedereen mee kan doen. Er spelen ongekende transities in de Nederlandse samenleving. Van arbeidsmarkt tot gezondheid en duurzaamheid, van toenemende verstedelijking tot grote snelle technologische veranderingen. Dit brengt grote uitdagingen met zich mee. De regio Utrecht heeft de hoogste brede welvaart van alle stedelijke regio’s in Nederland. Gezond leven in een stedelijke omgeving en welvaart gaan in de Utrecht Region hand in hand. DE EBU wil de Utrechtse economie toekomstgericht en duurzaam versterken.

ROM Utrecht Region

De ROM Utrecht Region verbindt ambitieuze, innovatie ondernemers met kennis, met financiering en met toegangspoorten tot andere markten. In Nederland en in het buitenland. In onderstaande film stelt zij zich aan u voor.

Delen.

Reacties zijn uitgeschakeld.